Fietsroute

Fietsroute
Deze route begint en eindigt in het Sallandse dorp Lettele. De totale afstand is ca. 27 kilometer, maar kan worden ingekort tot ca 8 kilometer. De route is daarom heel geschikt voor kinderen. Deze route is alleen beschreven op papier. Klik op bijgaande afbeelding voor een printversie van de fietsroute. De route is ook afgedrukt in de folder die u bij het startpunt kunt meenemen.
Voor de geoefende wandelaar is de route ook prima te voet te verkennen!

Omgeving
U fietst een ronde door het Sallandse coulissen landschap in de gemeente Deventer en Olst-Wijhe. U start en eindigt in Lettele, waar u de auto op diverse parkeerplaatsen kwijt kunt.
U fietst voor het grootste deel op fietspaden en andere verharde wegen en paden. Klik op bijgaande afbeelding om de route op een kaart te zien.

knipsel3

Horeca en Rustpunten
Onderweg komt u langs horecagelegenheden en rustpunten. Volop gelegenheid voor een hapje en een drankje. Hier zijn diverse activiteiten rondom het thema. Deze worden in de route aangegeven. De uitleg op de locaties is te vinden in de stempelkastjes.
De route en alle bijbehorende activiteiten zijn tot stand gekomen met medewerking van vrijwilligers, ondernemers en eigenaren van Rustpunten. Bedrijven en Rustpunten die deelnemen kunt u herkennen aan het logo van de heks van Lettele. Deelname is geheel voor eigen risico. Deze fietsroute, die een initiatief is van Lettelenaren, is eigendom geworden van de Stichting Recreatie Deventer Buiten.