Activiteiten

Opening fietsroute “De Heks van Lettele”
De eerste activiteit was de opening op zondag 30 mei 2010. Hieronder treft u meer informatie over de permanente activiteiten.

Jaarrond activiteiten onderweg
Samen met een kunstenaar, de horecagelegenheden en de rustpunten zijn activiteiten rondom het thema bedacht en gerealiseerd. De fietsroute is daardoor ook heel geschikt én interessant voor kinderen.
In de routebeschrijving worden duidelijk aangegeven waar de activiteiten zijn. Op deze locaties vindt u de instructie in de stempelkastjes (zie verder bij heksenpaspoort).

Het Heksenpaspoort voor kinderen
Voor kinderen wordt de fietsroute fietsen helemaal een feest als het Heksenpaspoort wordt gebruikt! Bij het startpunt is dit paspoort te verkrijgen. Onderweg zijn overal stempels te vinden in stempelkastjes. De locatie van de stempelkastjes worden aangegeven in de routebeschrijving. In het paspoort moeten stempels komen te staan. Bij het eindpunt ontvangt iedereen een leuke prijs. Mede hierdoor is de (verkorte) route ook leuk voor een kinderfeestje!

Nieuwe activiteiten en arrangementen
De horeca ondernemers en de ondernemers in het toerisme gaan gezamenlijk arrangementen ontwikkelen. Hierover volgt later meer informatie op deze pagina.